Wednesday, March 16, 2011

Apa perasaan anda apabila Ex anda jadi PM?haha

 Gambar ini tiada kaitan dengan entri ini.Sekadar hiasan.haha

"Macam pernah aku tengok muka dia ni."

"Ehh,ex boyfriend aku.Alamak,makin hensem la dia ni.Dah jadi Perdana Menteri rupanya."

Then korang pun buat story mory dengan cucu korang.

"Cu,ini lah ex boyfriend nenek dulu.Jangan bagi tahu atok tau"

Kah kah kah kah kah

Sekadar imaginasi tahap dewa paling tinggi.Cuba korang bayang kan,ex boyfriend atau girlfriend kau jadi Perdana Menteri.Ini mungkin reaksi anda semua:

"Menyesal aku  putus dengan dia.Dulu dia terhegeh hegeh nak sangat dgn aku.Sekarang,aku pulak melukut di tepi gantang"

"Dulu tak la secomel sekarang.Suami pun muka macam tong sampah.Rugi aku tolak cinta dia."

"Nak nangis.Dulu dia tak de pape.Sekarang dia dah ada Putrajaya.Sob Sob Sob."

Bak kata orang kita tak tahu masa depan seseorang itu.Kalau kita bersama dengan seseorang,lebih lebih lagi time dia berjaya,mungkin kita dianggap orang paling bertuah kerana mendapat dia.Mungkin persoalan ini tidak.Kerana harta bukan segala galanya dan hati merupakan penawar paling hebat dalam hidup berpasangan.Walaupun kau dah kahwin dalam suasana yang bahagia dan melihat ex pakwe atau makwe kau berjaya,kau sepatutnya bersyukur.Bersyukur kerana mendapat suami atau isteri yang dapat membahagiakan kau.

Syukur.Itu perasaan sepatutnya.Okbai.Thanks.

p/s:Terkini keadaan di Jepun

10 comments:

cik kia said...

mengorat EX semula hahahaha kidding ;)

eyka fahmi said...

ngorat die balek..hihi

nur anis said...

x nak lah..PM mesti busy...huhuhu

Devy Magnicsm said...

@cik kia

hehe.amboi,nak mengade.pakwe sekarang nak letak kat mane?kih3

Devy Magnicsm said...

@eyka fahmi

ni pun sama macm kes cik kia.nape semua nak ngurat balik ni?haha

Devy Magnicsm said...

@nur anis

busy pun,tp duit banyak.keh3

si gadis ungu said...

menangis x blagu laa..haha

Devy Magnicsm said...

@si gadis ungu

haha.tahu pong

eIkYeN said...

wahhhh .. lw ex jdyq PM ?
akn ku g0de dy blek ...
wakakakakaka

Horizon Masa said...

haha.. melepaslah.. xpa2.. mana taw yg ade kat depan mata kita ni lah masa depan kita.. ;)
p/s : jiwang teh demo loni.. ad doh ko?